Prima pagină > Critici > Facebook te urmareste!

Facebook te urmareste!

S-a dovedit stiintific ca celebra retea de socializare, Facebook, isi urmareste utilizatorii si le testeaza capacitatea intelectuala.

Cercetatorii nostrii care citesc in vartejul din WC spun ca nivelul de inteligenta de care este interesat Mark (creatorul Facebook) este aflat undeva sub nivelul pungilor de petrol aflate in Mozambic, si anume ultilizatorii care pun botul la postatile de genul „like pentru X, share pentru Y”.

Mark a declarat presei ca datorita acestor oameni populatia din Africa are acum de mancare, Justin Bieber nu s-a sinucis din dragoste iar Dumnezeu are de 3 ori mai multe like’uri decat populatia pamantului.

Alte persoane incantate sunt detinatorii de site’uri porno. Citez: „Datorita acestor oameni ne castigam noi painea. De cand am introdus optiunea *Like daca ti-a placut, share daca te-a rupt* afacerea noastra merge cum nu se poate mai bine. avem milioane de distribuiri de continut inregistrate in fiecare zi!”

Daca nu existau astfel de persoane sunt convins ca viata era mult mai primitiva, ei contribuie foarte mult la dezvoltare.

Asa ca te rog sa dau un like daca nu te simti vizat si un share daca nu esti imbracat in verde.

  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasa un comentariu