Bio

Desi in prezent blogul meu are in prezent un numar imens de vizitatori, numar care in general se termina in trei zerouri dar in acelasi timp incepe tot cu un zero, pot sa ma mandresc sa mi-am pus amprenta in blogosfera cu mult timp in urma iar dupa ani si ani am reusit cumva sa raman tot aici.

 

Copil fiind mi-am facut primul blog din plictiseala. Era un website wannabe ce avea continutul compus din diverse clipuri amuzante preluate de pe youtube si texte caterincoase sustrase de prin catacombele internetului. Culmea e ca distractia asta copilaroasa a tinut mai mult decat se astepta cineva. La un moment dat am primit „cadou” un domeniu, am mutat totul si am inceput sa lucrez la cresterea blogului in PR. Totul a fost amuzant pana mi-a expirat domeniul si am hotarat ca trebuie sa schimb ceva. Preluarea de continut deja ma plictisea.

 

M-am mutat de pe blogger pe wordpress, o platforma care mi se parea superioara si imi dadea noi posibilitati. Am inceput sa insir toate ideile debitate de mintea mea. Sigur, erau numai tampenii dar pur si simplu crearea lor ma faceau mandru. Am insistat, am invatat sa-mi cizelez stilul, mi-am creat un stil propriu de care eram din ce in ce mai mandru. Apoi am vrut mai mult, am vrut sa fiu un blogar serios. Am prins o promotie si mi-am inchiriat un domeniu pentru un an. Eram fericit, in sfarsit totul mergea cum voiam. Blogul prindea culoare, era pe drumul pe care mi-l imaginasem.

 

Timpul trecea iar blogul devenise propria mea bijuterie cu care inca ma luptam pentru slefuire. Dupa ce a trecut anul si mi-a expirat domeniul am primit ce mai dur pumn pe care virtualul mi-l putea servi. Costurile reinnoirii domeniului erau echivalente cu pretul unui domeniu .ro pe viata (bani pe care nu ii aveam). Toata munca mea fusese in zadar, aveam de ales intre a incepe totul de la zero sau a plati costurile necesare (si ridicate) pentru continuarea distractiei.

 

Am renuntat la tot, am cautat sa fac altceva. Am concluzionat ca nu se merita sa mai investesc timp si dragoste pentru ceva asa instabil. Hotararea mea nu a tinut mai mult de doua luni. In capul meu era cerebelul care se lovea de toti peretii in timp ce urla: „scrie, scrie, scrie!”.

 

Intr-un final am hotarat sa ma intors la origini. Am resuscitat vechiul cont de wordpress, am sters tot continutul adunat de-alungul timpului si am reinceput sa scriu intr-un stil complet nou, o combinatie a tuturor stilurilor avute pana in prezent. A iesit ceea ce cititi acum: un blog plin cu prostii, filosofeli, chestiuni serioase, idei, intrebari stupide si creatii proprii.

 

Acum nu mai sunt blogarul de odinioara. Eu nu mai am un nume, blogul meu nu mai are o tema anume sau un titlu. Este doar o adunatura de texte, sentimente si trairi. Eu nu sunt blogar, eu sunt ORICINE, traiesc ORIUNDE si vorbesc despre ORICE.

  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasa un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: