Prima pagină > Critici > Autocaracterizarea e o prostie!

Autocaracterizarea e o prostie!

Urasc tot ce tine de autocaracterizare si mai mult urasc ca ni se baga ideea de „uita-te mai intai la tine” de mici copii, pe bancile scolii. Toti citesc horoscopul, toti se lauda ca ii caracterizeaza ce scrie despre zodia lor, toti se inseala si toti sunt narcisisti oricat de modesti s-ar da.

 

NU exista autocaracterizare!!! Exista doar caracterizarea personalitatii care ti-ai dori sa o ai, personalitatea sculptata de regulile societatii si deformata de dorinta de integrare. Ca si falsa modestie, autocaracterizarea ramane o simpla minciuna, o oglinda deformata in care fiecare vede ceea ce el isi doreste.

 

Tu, om de rand… da, tu! Am tot dreptul sa te caracterizez sincer, poate chiar intr-o maniera acida, iar tu ai dreptul sa te superi atata timp cat parerea mea despre tine nu are nici o tangenta cu parerea ta fata sine, in fond esti ce faci nu cine pretinzi.

 

Imi place incantarea cu care reusesti sa te autocaracterizezi, este de-a dreptul caraghioasa. Nascut din Cupidon si Vaikunta, picat din Olimp, luptator prin Tartar, cimpanzeu autentic. Plin de tine mai ceva ca un american constipat iti etalezi ego’ul nesuferit in orice colt posibil fara sa-ti dai seama ca in ochii altora Narcis este un personaj demn de invidiat in comparatie cu tine.

 

 

  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasa un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: