Prima pagină > D-ale mele > Cateva chestii

Cateva chestii

Desi trebuie anual sa repet aceleasi cacaturi se pare ca nimeni nu le retine asa ca ma simt nevoit sa le updatez si sa le readuc in prin plan:

  • Nu am facut facultatea de formatat calculatoare, facultatea de depanat calculatoare sau facultatea de utilizare a programelor. In cel mai fericit caz te pot ajuta cu o idee sau un sfat dar nu imi voi pierde timpul reparand calculatorul tau, Mi-e scarba de ma ocup si de al meu, cu atat mai putin nu imi doresc sa am de-a face cu al tau. Cat despre orice operatie pe care trebuie sa o faci cu calculatorul si nu stii cum … exista google. Traim in epoca in care totul este la un click distanta si voi inca sunteti atat de prosti incat sa nu stiti sa folositi un motor de cautare.
  • Daca am masina nu inseamna ca sunt taximetrist. Expresia „du-ma si pe mine pana la X” s-ar putea sa te trimita doarintr-un loc foarte adanc si umed. In schimb cu unele cuvinte magice gen „te rog” s-ar putea sa aiba o mica sansa de reusita. Mica dar exista. S-ar putea sa te duc in locul dorit si folosindu-ti exprimarea de cioban, si anume „du-ma si pe mine acolo” dar imi permit sa aplic un tarif special in genul taxi si anume 5 lei pornirea si 5lei/km.
  • Nu ma include in planurile tale fara sa vorbim in prealabil. Ma doare fix in cur de planurile tale si s-ar putea sa nu convina cand te refuz. De asemenea ma doare in acelasi loc si de starea ta atunci cand primesti raspunsul negativ. E un fel de durere mai mare dar destul de placuta.
  • Nu ma bate la cap. Un NU inseamna NU si peste mai mult timp iar cu cat se insista mai mult cu atat sunt mai convins de al meu NU.
  • Nu te astepta la politete sau la cine stie ce respect doar pentru ca ai cativa ani in fata mea sau din alt motiv la fel de pueril. Respectul se castiga, daca ti-l doresti arata-mi ca-l si meriti. O varsta, o functie sau o haina nu ma impresioneaza.
  • Nu imi tine lectii despre viata daca nu ti le-am cerut. Sunt sanse ca experienta mea de viata sa se pise de sus pe toate trairile si sfaturile tale.

… to be continued.

  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasa un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: