Prima pagină > Diverse > Cu pluta pe valurile facute de Eurovision

Cu pluta pe valurile facute de Eurovision

Ma amuza teribil de tare valurile pe care castigatorul/castigatoarea „concursului” le-a facut in randurile tuturor homofobilor si a anumitor crestini fanatici. Majoritatea se declara complet dezgustati de castigator din simplul motiv ca e transexual acestia spunand ca n-ar avea ce sa caute in concurs, ca nu e normal ca astfel de persoane sa participe la competitii de o asemenea anvergura.

 

Citeam azi la Rusanu ca voturile s-ar dat din sentimentul de toleranta/mila fata de cei care sunt diferiti/handicapati/homalai. Trebuie sa recunosc ca nu am urmarit concursul si nici nu stiu piesele celorlalti concurenti dar piesa castigatoare mi s-a parut o piesa destul de buna. Din experientele dobandite din editiile anterioare ale concursului as putea spune cu toti plamanii ca Eurovision nu este nici pe departe un concurs de muzica si castigatoarea a realizat aceasta victorie pe barba ei (literalmente).

 

Era si normal ca aparitia unui astfel de concurent sa faca valva indiferent daca este castigator sau nu. Biserica a indoctrinat omul de rand atat de mult incat tot ce este iesit din comun este considerat paria, n-are dreptul sa traiasca. Ba chiar am citit azi pe un site destinat cestinilor  (nu-i cazul sa-i fac reclama mai ales ca cer destul de mult pentru promovarea de cacaturi) ca femeia cu barba care ca castigat concursul este semnul ca vine sfarsitul lumii. Bineinteles ca mi-am spus si eu parerea la articol (fara sa-mi bag diverse chestii potente in mentalitatea lor de pestera) dar surpriza… nu mi-a fost acceptat nici un comentariu. E clar, Satan a castigat Eurovision’ul!

 

Ultima oara cand am urmarit competitia a fost in urma cu ceva ani buni, atunci cand norvegienii (trupa de Hard Rock) au reusit sa obtina locul 1. De atunci am inteles ca in concurs nu participa neaparat cei mai buni artisti din fiecare tara si ca voturile sunt date in mare parte pe baza geopolitica. Urmarirea competitie cu gandul la victorie mi de pare deja un gest demn de mila atata timp cat Eurovision nu mai este de mult timp un loc in care cei mai buni artisti sa isi etaleze talentul.

 

 

Concluzia e relativ simpla: politica a votat, haterii au injurat, crestinii s-au inchinat si Satan a castigat. Hop șa șa!

  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasa un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: