Prima pagină > Diverse > Teribil, amuzant sau teribil de amuzant?

Teribil, amuzant sau teribil de amuzant?

Toate lumea stie cat de amuzante pot fi discutiile contradictorii dintre atei si crestini. Sunt niste discutii in care se arunca cacat cu lopatica din ambele tabere fara o baza de cunostinte bine fixata. Probabil multi dintre voi la o faza de genul asta va asezati comod, rontaiti fericiti niste cipsuri si urmariti amuzati discutia.

 

Ei bine, am gasit ceva si mai amuzat decat vechea batalie pentru religie. Ati vazut vreodata o discutie contradictorie intre doi satanisti care nu apartin aceleiasi sfere? Daca inca nu ati vazut, trebuie neaparat sa aveti ocazia asta inainte de a muri.

 

Poate nu stiti dar exista o gramada te tipuri de satanism existente in ziua de azi. Principalele concepte sunt: satanismul traditional (care se bazeaza pe existenta demonilor, a ritualurilor si a vrajilor), satanismul modern (care este o forma de ateism ce are la baza filosofia Nietzche’ana) si satanismul laveyan (pornit de Anton LaVey, satanism care se aseamana cu cel modern).

O discutie contradictorie intre satanist modern si unul traditional este de departe cea mai amuzanta discutie posibila. Un satanist modern citit este in stare sa gaseasca nod in papura la orice raspuns dat de satanistul traditional iar satanistul traditional poate sa dea pana si cel mai mic detaliu din experienta sa cu spiritele intunericului. Rezultatul este un topic interminabil cu intrebari, raspunsuri, intrebari la alte intrebari si raspunsuri sub forma de intrebari.

 

 

Cine castiga? Nici unul, asta deoarece discutia lor nu va avea prea curand o concluzie.

 

Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasa un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: