Prima pagină > Aberatii > S-a descoperit sursa cutremurului de azinoapte

S-a descoperit sursa cutremurului de azinoapte

In data de 6 octombrie 2013 la ora  4:37 pe teritoriul Romaniei s-a produs un cutremur cu magnitudinea de 5,5 grade care a reusit sa zguduie cateva paturi si sa sperie niste babe credincioase. Acest cutremur nu esti singurul, in ultima luna au avut loc mai multe cutremure cu magnitudini mai mari de 2,5 grade care au putut fi simtite de catre romani.

 

Cercetatorii ne asigura ca totul este in regula, este ceva normal si nu trebuie sa ne facem griji. Acestia au localizat sursa cutremurelor si spun ca exista si o modalitate de stopare a acestora.

 

Un cercetator de la Institutul National de Fizica a Pamantului ne-a asigurat intr-un interviu ca aceste cutremure vor continua pentru inca o perioada de timp dar nu trebuie sa ne facem griji, totul se va rezolva cat se poate de rapid. Acesta a declarat urmatoarele: „Nu trebuie sa va ingrijorati, fenomenele in cauza nu sunt declansate de catre placile tectonice asa cum se intampla de obicei. Este posibil ca pe viitor sa apara si niste cutremure mai puternice dar acestea vor fi destul de rare sau poate chiar inexistente. Am cerut ajutorul farmaciilor pentru a putea rezolva problema. Avem nevoie de o cantitate foarte mare de somnifere pentru a scapa-o pe Oana Roman de insomnie, astfel o vom impiedica pe aceasta de a se mai da jos din pat in toiul noptii.”

  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasa un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: